adidas stan smith boost zalando

Contests, Forum Activities, Giveaways, Forum Games

Moderators: Grimm Bot, Grimm Bros


adidas stan smith boost zalando

Postby tryhnrtfcs » Sat Aug 26, 2017 3:43 am

Image

Socialt kan adidas skor stan smith dam jag fortfarande inte hitta en förklaring till återkommande sportiga utseende. Kanske är komfort och frihet, eller kanske apati och avgång. Det speciella är att sneakers är tillbaka, inte bara löparskor eller den fashionabla Converse. Stan Smith förändrade tennisvärlden.

Om du tycker att vi är adidas skor stan smith herr sena med den här Stan Smith-berättelsen, kan jag riskera en gissning om vilken del du spelade i vår kollektivmålsförsök under det senaste halvtioåret. För de senaste fem åren, oavsiktligt eller inte, har vi tillsammans gjort en epoke-definierande modefotbeklädnad. Peak Stan Smith kan vara bra för tonåringarna (vi har fortfarande inte ett officiellt namn för 2010 och framåt?), Vilka skinny jeans var för nuditeterna. Om du tror att Stan Smith-fenomenet var klart för gott för ett år sedan, så är dina minimala vita träningsapparater med sin runda tå och gröna hälpodding sannolikt lite trasiga och du tror nog inte att du kan bära dem längre. Kanske du tror att de är över.

Stilen - som gjorde adidas stan smith boost zalando sin debut på 1960-talet - benämnades officiellt Stan Smith 1973, efter nummer en tennisspelare vid den tiden. År 1988 hade sneaker sålt så många par att det landade en plats i "Guinness Book of World Records". År 2012 tog Adidas klassikern av marknaden, men lyckligtvis för sneakers buffs slutar historien inte där.

Adidas Originals släpper stan smith dam vit svart Suede Pack som består av två helt nya färgscheman: Navy och Maroon. Dessa modeller har en mocka övre tillsammans med en läder häl flik. Andra stilelement är bland annat metallöglor, perforerad märkning på sidopaneler, märkning på tungan, häftryck och en gummisula.

http://sesportmall.com/
tryhnrtfcs
 
Posts: 2
Joined: Sat Aug 26, 2017 2:47 am

Return to Board index

Return to DFS Contests & Activities

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest